Peter Ultee Productions

Daughters of Africa

De opvolger van de African Mamas

Na 250 uitverkochte shows in Nederland van de African Mamas, met een uitzinnig publiek van meer dan 175.000 mensen, wordt het tijd voor iets nieuws.

Daughters of Africa: De dochters van Afrika. Jonge meiden, vol hoop en verwachting en bruisend van levenslust en vitaliteit. Niet alleen uit Zuid Afrika, maar uit meerdere Afrikaanse landen. Met hun eigen culturen hun eigen interpretatie van Westerse hits. Zij gaan een show maken met muziek, met de wortels in Afrika, maar met de geest van eigentijdse muziekcultuur. Door middel van audities in verschillende West- Oost- en Zuid-Afrikaanse landen zal het absolute toptalent gezocht worden.

In een 10 weken durende workshoprepetitie periode zal er onder leiding van Leoni Jansen, die veel topprogramma’s op haar naam heeft staan, een eenheid in verscheidenheid gecreëerd worden. En dat gaat resulteren in een 2 uur durende energieke, emotionele, hartveroverende, zinderende maar vooral optimistische show. Waar dit keer de meiden de weg gewezen worden door een Grand Old Mother Africa.

Tien jonge meiden met een zinderend live orkest in oogverblindende kostuums van een internationaal befaamde Afrikaanse Haute Couture ontwerper en met een Afrikaanse beat die de zaal op zijn kop zullen zetten! Go girls, Go!!

Daughters of Africa
Stichting Dioraphte


Hivos NCDO Cultuurfonds
Heeft u altijd al eens Afrika willen ontdekken? Jambo Safari Club organiseert al ruim 30 jaar reizen naar 13 fascinerende Afrikaanse landen.

 

Om deze site te bekijken zijn Flash Player 10 en Javascript vereist. Zorg ervoor dat uw browser Javascript ondersteund en/of download hier de meest recente Flash Player.

You need Flash Player 10 and Javascript to correctly view this website. Please enable Javascript in your brower settings or update your Flash Player here.

(bypass the detection here).

copyright © 2012 Peter Ultee Productions

web design: 8088.nl