Peter Ultee Productions

Madama Butterfly

Madama Butterfly

door de Staatsopera van Tatarstan


Ruim honderd jaar geleden (1904) voltooide de inmiddels door zijn opera’s Tosca en La Bohème wereldberoemde componist Giacomo Puccini zijn nieuwe werk, gebaseerd op de toneelversie van een eerdere roman. Het werd een flop! Puccini trok het terug, werkte er opnieuw aan en twee jaar later was een wereldhit geboren. Het veroverde de harten van het publiek, waar ook ter wereld.

Het verhaal over de onvoorwaardelijke liefde van de Japanse geisha Cio-Cio-San (Butterfly) voor de Amerikaanse marineofficier Pinkerton en de dramatische afloop is dan ook zo emotioneel en invoelbaar dat menigeen de zaal niet met droge ogen verlaat. Voeg daarbij de ongelooflijke krachtige muziek van Puccini, in sommige duetten en soli zo lyrisch dat het je niet onberoerd kan laten en je hebt een bewogen theaterbelevenis.

In de nieuwe productie van de Staatsopera van Tatarstan zullen internationaal gerenommeerde solisten, in een simpele, krachtige vormgeving, het drama vertolken. Neem zakdoeken mee!

 

Om deze site te bekijken zijn Flash Player 10 en Javascript vereist. Zorg ervoor dat uw browser Javascript ondersteund en/of download hier de meest recente Flash Player.

You need Flash Player 10 and Javascript to correctly view this website. Please enable Javascript in your brower settings or update your Flash Player here.

(bypass the detection here).

copyright © 2012 Peter Ultee Productions

web design: 8088.nl